HOLYLASHES

Holylashes is opgericht in begin 2018 door een zeer ambitieuze ondernemer met een obsessie voor nepwimpers en make-up. Omdat uiterlijke verzorging voor menig vrouw belangrijk is, en de ogen een belangrijke rol spelen, proberen wij door middel van onze wimpers vrouwen hiermee te helpen. De wimpers geven net dat extraatje om de look compleet te maken! Onze wimpers zijn het beste van de beste als het gaat om valse wimpers.


KWALITEIT

Bij Holylashes kan je terecht voor luxe valse wimpers, gemaakt van de hoogste kwaliteit nep bont (faux mink). Ze zijn comfortabel, extra zacht en creëer de meest natuurlijke en elegante look. Je zult het zelf merken als je een van onze Holyashes hebt geprobeerd. Wij van Holylashes zijn geen voorstander van dierenleed en verkopen dan ook geen echte mink wimpers. Daarom zijn al onze wimpers gemaakt van synthetische zijde. Dit kun je zien aan het woordje ‘Faux’. Faux Mink wimpers glanzen niet waardoor er een natuurlijke look ontstaat. De haren mengen zich met je eigen wimperharen en dat maakt je wimpers langer en voller. Je kunt de haartjes vergelijken met je eigen wimpers. Het is net zo zacht van structuur.


MINK EN FAUX MINK WIMPERS

Mink lashes zijn wimpers die afkomstig zijn van nerts. Een nerts is een diersoort. Leveranciers konden niet aantonen dat er geen dierenleed aan te pas komt. Verhalen dat dieren geborsteld worden en op deze manier de haartjes verkregen worden, geloven wij niet in. Daarom bieden wij bij Holylashes alleen Faux Mink wimpers