Wimper instructie

Stap 1 wimpers

Stap een

Trek de strip voorzichtig los van de houder met een pincet. Pak bij het trekken het uiteinde vast om schade te voorkomen.

Stap 2 wimpers

Stap twee

Houd een strip op je oog om te meten of de lengte goed is. Het dragen wordt comfortabel als de strip niet langer is dan jouw natuurlijke wimperlijn.

Stap 3 wimpers

Stap drie

Indien de strip langer is dan jouw natuurlijke wimperlijn, knip het overtollige voorzichtig af met een schaar. Let op: knip alleen aan de kant van de strip waar de haren het langst zijn.
Stap 4 wimpers


Stap vier

Smeer een dunne laag DUO lijm op de band van de strip en iets meer lijm op beide uiteindes. Wacht

Stap 5 wimpers

Stap vijf

Plak met een pincet de strip vast en druk het middengedeelte van de strip tegen de bovenkant van jouw natuurlijke wimperlijn aan, daarna de binnenkant en dan de buitenkant van de strip. Duw met de achterkant van de pincet voorzichtig aan.


Stap 6 wimpers

Stap zes

Look complete!
Maak je geen zorgen als het de eerste keer niet is gelukt. Oefening baart kunst. Na een paar keer zal je het net zo perfect doen als een professional.

Stap een:

Dep wat make-up remover op de top van de wattenstaaf en ga hiermee voorzichtig langs de lijn van de wimperstrip. Gebruik hiervoor een make-up remover zonder olie!


Stap twee:

Trek de strip voorzichtig los van je oog. Om schade te voorkomen, houd het aan de uiterste hoek van de strip vast en niet aan de haren.
Door deze tips te volgen heb je tot 20 keer draag plezier!

Stap een:

Verwijder met je vingers of een pincet voorzichtig de lijmresten van de strip. Houd ten allen tijden de strip vast aan de wimperband en niet aan de haren om schade te voorkomen.


Stap twee:

Berg de wimper strips weer netjes op in het originele doosje voor de volgende keer.

Kan ik mijn Holylashes krullen?
Ja, dat kan. onze wimpers zijn van hoge kwaliteit waardoor het ook mogelijk is om de wimpers te krullen,
bij de meeste wimpers is dit niet nodig.

Hoe vaak zijn de wimpers te gebruiken?
De wimpers zijn zo vaak als mogelijk te gebruiken. De faux mink wimpers zijn 15 tot 20 keer te gebruiken
wanneer je deze op de juiste manier onderhoud!

Kan ik douchen of zwemmen met de wimpers?
Nee, Wij raden aan dit niet te doen. Dit kan namelijk de stijl, vorm en krul van de wimpers verpesten.
Zijn je wimpers toch nat geworden?, laat deze dan op natuurlijke wijze drogen.

Mag ik mascara gebruiken op de wimpers?
wij raden je dit af, omdat je de wimpers vaker kan hergebruiken is het zonde om de wimpers vuil te maken met mascara. De wimpers hebben een krul en na het telkens reinigen zal de krul minder worden. Het is ook niet nodig met de prachtige volume van de wimpers. Wel kan je licht mascara op je eigen wimpers aanbrengen, laat dit vervolgens goed drogen voor je de nep wimpers op plakt.

Hoe houd ik mijn Holylashes schoon?
Verwijder de lijm na gebruik van de wimperrand. Gebruik een pincet of je vingers. of een wattenstaafje met makeup remover. U kunt ook alcohol gebruiken om de wimpers schoon te maken. Wij adviseren om een wattenstaafje te deppen in alcohol (verkrijgbaar bij de drogist) en daarmee de wimpers voorzichtig schoon te maken. Leg ze vervolgens altijd weer terug in het doosje waar ze drogen, op deze manier behoud je krul en vorm.